onsdag 4 augusti 2010

Flytt-tankar och förvirring

Vi har hittat ett hus vi vill ha. Vi har lagt ett bud och vi är överens om att det är en plats som skulle passa oss. Trångt blir det. Till och med trängre än nu, men vad gör det. Allt går om man vill. Och vår förhoppning är att livet ändå ska underlättas och blir enklare för oss alla om köpet blir av.
Vi måste renovera vårt hus en del ytterligare innan vi kan lämna det till försäljning. Plötsligt straffade det sig att ha låtit hela sommaren gå utan att göra ett handtag på huset. Nu hopar sig arbetet istället. Även om vi inte får huset vi budat på ska vi sälja ändå så jobbet måste alltså göras oavsett.

Allt det här sammantaget - funderingarna, osäkerheten, anhopningen av jobb osv - har gjort att kroppen protesterar igen. Det var länge sedan nu, men sista två dagarna har jag varit sjukligt trött. Inte en trötthet som går att förklara med för lite sömn, det här är något annat. Jag har också mått illa och hjärtat har slagit hårt. Har inte behövt ta någon extra medicin än och jag hoppas verkligen jag slipper även framöver.
Det känns inte bra dock. Det känns övermäktigt, tyvärr. Det här ska ju vara roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar